city talohuolto

paikallinen
Kiinteistöhuollon ammattilainen
Porin keskustassa

Päivystys 24h  044 569 6811

Kun kiinteistön ulko- ja sisätyöt on hyvin tehty – sen huomaa

City Talohuolto on paikallinen porilainen kiinteistöhuollon yritys. Huolehdimme luottettavasti ja ammattitaitoisesti kiinteistöjen kunnossapidosta Porin keskusta-alueella. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt kuin liikekiinteistötkin. Hoidamme kohteissa sekä ulkoalueiden kunnossapidon että sisätilojen ja talotekniikan kunnonvalvonnan. Meillä on vuosikymmenten kokemus kiinteistöhuollosta. Kiinteistökohtaiset, kokeneet kiinteistönhoitajamme hoitavat kohdetta kuin omaansa.

 

Teemme hoitamissamme kohteissa kiinteistöhuoltosopimuksen, jonka sisältö sovitaan aina asiakkaan kanssa. Vuosisopimuksessa on kiinteä hinta, joka ei muutu kesken kalenterivuoden. Pidämme kiinteistöstänne ja sen ympäristöstä sovitusti hyvää huolta, mikä parantaa kiinteistön arvoa ja lisää asumisviihtyisyyttä. Jokaisella hoitamallamme kohteella on nimetty vastuuhenkilö, joka hoitaa kaikki kiinteistönhoitoon liittyvät asiat. 

City talohuolto autot

Talonmies tuntee kiinteistön

City Talohuollon toiminta-ajatuksena on, että jokaisella hoitamallamme kiinteistöllä ja taloyhtiöllä on oma nimetty kiinteistönhoitaja, joka vastaa kokonaisvaltaisesti kiinteistön hoidosta. Henkilöstöllämme on vankka ammattitaito ja usean vuoden kokemus talonmiehen tehtävistä. Olemme paikallinen yritys ja hoidamme kiinteistöjä kuten omaamme. Huomioimme asiakkaidemme toiveet parhaan kykymme mukaan. Talonmiehemme käyvät hoitamissaan kohteissa säännöllisesti ja ovat asukkaiden palveluksessa. Työt hoidamme ammattitaidolla, mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti. 

 

Meillä sama henkilö vastaa kiinteistönhoidosta usein monien vuosien ajan, jolloin sekä talo että sen asukkaat tulevat tutuiksi. Taloyhtiön asukkaiden tai liikekiinteistön omistajien ja käyttäjien on helppo ottaa yhteyttää tuttuun talonmieheen. Työmme laadusta ja ammattitaidosta kertovat pitkät asiakassuhteet. Olemme hoitaneet useita taloyhtiötä lähes 30 vuoden ajan. Talonmiehemme tekevät tiivistä yhteistyötä myös isännöitsijöiden kanssa, jotka vastaavat taloyhtiöiden hallinnosta.

Ota yhteyttä, kun taloyhtiösi tarvitsee luotettavaa ja asiantuntevaa kiinteistönhuoltoa. 

Kiinteistöhuoltotöihimme kuuluu mm.

  • Nurmikon leikkaus

  • Istutusten hoito

  • Piha-alueiden puhtaanapito

  • Lumenauraus

  • Käsilumityöt

  • Hiekoitus ja hiekan poisto

  • Talotekniikan valvonta

  • Kiinteistön kunnon seuranta

  • Pienet korjaustyöt

  • Liputus